top of page
3V6A8650.jpg

Vi på Linné Ekonomi

Vi strävar efter att jobba med företag som har som mål att se sitt företag utvecklas & växa

Vår vision

"Att vara den mest framgångsrika byrån i Sverige"

Vår vision som företag är att bli den mest framgångsrika byrån i Sverige. Vi strävar efter att vara det självklara valet för alla företag som söker en partner för att uppnå sina mål och ta sitt företag till nästa nivå. För att nå vår vision är det avgörande att våra kunder upplever oss som en pålitlig och engagerad partner som är dedikerad till deras framgång.

Vi tror att vår framgång som företag är en direkt reflektion av våra kunders framgång. Därför är det vår högsta prioritet att ständigt arbeta för att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar. Genom att arbeta nära våra kunder och förstå deras behov och utmaningar kan vi utveckla skräddarsydda lösningar som hjälper dem att uppnå sina mål.

Om oss

Välkommen till Linné Ekonomi! Vi är ett sammansvetsat team med drivna personer som har spetskompetenser inom olika områden. Tillsammans med våra partners så kan vi garantera dig en helhetslösning för ditt entreprenörskap.

Vi har funnits i 10 år och jobbar både med lokala entreprenörer i Växjö samt entreprenörer över hela landet. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att alltid leverera högkvalitativa tjänster. Vi strävar att jobba med entreprenörer som har som mål att se sitt företag utvecklas & växa och samtidigt möjliggöra att du som entreprenör får leva ditt drömliv.

Personal

Är vi byrån för dig?

Är du redo att ta ditt företag till nästa steg? Känner du att vi skulle passa som handen i handsken? Hör av dig så bokar vi ett förutsättningslöst möte! 

bottom of page