top of page

OM OSS

Vår VISION och HISTORIA

Läs mer om oss och vår historia

Vi är ett sammansvetsat team med drivna personer som har spetskompetenser inom olika områden. Tillsammans med våra partners så kan vi garantera dig en helhetslösning för ditt entreprenörskap.

Företaget startades 2013 med en stark vilja om att förenkla bokföringen genom digitalisering, använda ett enkelt språk som kunderna förstår och implementera den snabba utvecklingen av teknik. Idag hjälper vi både lokala entreprenörer i Växjö samt entreprenörer över hela landet. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att alltid leverera högkvalitativa tjänster. Vi strävar att jobba med entreprenörer som har som mål att se sitt företag utvecklas & växa och samtidigt möjliggöra att du som entreprenör får leva ditt drömliv.

 

Vår vision som företag är att bli den mest framgångsrika byrån i Sverige. Vi strävar efter att vara det självklara valet för alla företag som vill förenkla och effektivisera sin bokföring samtidigt som de vill ta sitt företag till nästa nivå. För att nå vår vision är det avgörande att våra kunder upplever oss som en pålitlig och engagerad partner som är dedikerad till deras framgång.

Vi tror att vår framgång som företag är en direkt reflektion av våra kunders framgång. Därför är det vår högsta prioritet att ständigt arbeta för att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar. Genom att arbeta nära våra kunder och förstå deras behov och utmaningar kan vi utveckla skräddarsydda lösningar som hjälper dem att uppnå sina mål.

Personal

OM OSS

Möt vårt TEAM

Sinan Zahroon

Controller & Senior Redovisningskonsult

3V6A8508.jpg

Robert Catubig

Affärsrådgivare & AI Coach

3V6A8508.jpg

Goran Kokic

Affärsutvecklare & Senior Redovisningskonsult

3V6A8508.jpg

Leyla Bekir

VD

3V6A8508.jpg

Hanna Janson

Junior

Redovisningskonsult

3V6A8508.jpg
bottom of page