top of page
3V6A8650.jpg

TJÄNSTER

Finansiera företagets DRÖMMAR

Företagslån som kan ta företaget till nya höjder

Vi förstår din passion och vision för ditt företag, och vi är här för att stödja dig på vägen mot framgång. Med våra partners får du en skräddarsydd företagslån. Vi strävar efter att inte bara ge dig en finansiell knuff, utan att verkligen lyfta ditt företag till nya höjder. Låt oss hålla dig i handen genom processen och tillsammans förverkligar vi dina företagsdrömmar.

froda mobilapp

10% rabatt på företagslån i samarbete med Froda

Som partner till Linné Ekonomi erbjuder Froda marknadsledande villkor på företagslån. Nu behöver du inte längre välja mellan smidigt och prisvärt. Oavsett om du behöver köpa in inventarier eller anställa får du med Froda tillgång till finansiering till lägre pris och bättre villkor – på en bråkdel av tiden och krånglet jämfört med den traditionella banken. Du kan när som helst lösa lånet kostnadsfritt eller utöka vid behov. 


✓ Förmånligt företagslån med 10 % rabatt 
✓ 
Alltid utan dolda kostnader och avgifter
✓ Investera upp till 15 miljoner kronor i ditt företag till marknadsledande villkor

 

Jämför företagslån i samarbete med Creddo

Som partner till Linné Ekonomi erbjuder Creddo ett enkelt och smidigt sätt att jämföra de företagslån som finns på marknaden. Vi på Creddo är specialister på företagslån och vi vill att det ska vara enkelt och gå snabbt för småföretagare att hitta rätt företagsfinansiering. Att ansöka via oss kostar ingenting extra för dig som företagare och fördelen är att din låneansökan skickas till över 30 långivare, så att du kan få möjlighet att välja mellan flera låneerbjudanden.


✓ Vi söker lån hos över 30 långivare & banker
✓ Vi söker lån hos över 30 långivare & banker
✓ Gratis & ej bindande - få svar inom 24 timmar

creddo företagslån
bottom of page