top of page

Sekretesspolicy 

Din integritet är vår prioritet

Vi på Linné ekonomi AB (nedan kallat "vi", "oss" eller "vår") är dedikerade till att skydda din integritet och att behandla dina personuppgifter med respekt och försiktighet. Denna sekretesspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar den information som du tillhandahåller oss när du använder vår hemsida och våra tjänster.

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in personlig information som du frivilligt tillhandahåller oss när du använder vår hemsida eller när du kontaktar oss via e-post, telefon eller annan kommunikationskanal. Denna information kan inkludera men är inte begränsad till:

 

  • Namn

  • Kontaktinformation (t.ex. e-postadress, telefonnummer)

  • Företagsinformation

  • Eventuell annan information som du väljer att dela med oss

  • Vi samlar även in viss information automatiskt när du besöker vår hemsida, inklusive din IP-adress, webbläsartyp, språkinställningar, åtkomsttid och hänvisande webbadress.


Hur använder vi informationen?

Vi använder den information vi samlar in för att tillhandahålla och förbättra våra tjänster till dig, för att kommunicera med dig och för att uppfylla våra lagliga och affärsmässiga skyldigheter. Vi kan även använda informationen för marknadsföringsändamål, såsom att skicka dig nyhetsbrev eller erbjudanden om våra tjänster, om du har gett ditt samtycke till det.

Hur delar vi informationen?

Vi delar endast din personliga information med tredje parter i enlighet med denna sekretesspolicy eller om vi är lagligt skyldiga att göra det. Vi kan dela din information med följande typer av tredje parter:

 

  • Affärspartners, leverantörer och tjänsteleverantörer som hjälper oss att driva vår verksamhet och tillhandahålla tjänster åt dig.

  • Myndigheter, reglerande organ och rättsvårdande myndigheter i enlighet med tillämplig lagstiftning.


Hur skyddar vi din information?

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk, ändring eller förstörelse. Trots våra bästa ansträngningar kan ingen säkerhetsåtgärd vara helt effektiv, och vi kan inte garantera att din personliga information är helt skyddad från obehörig åtkomst eller användning.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till, korrigering av eller radering av din personliga information som vi har om dig. Du har även rätt att invända mot eller begränsa vår behandling av din information och att överföra din information till en annan organisation. För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss via de kontaktuppgifter som anges nedan.

Ändringar av sekretesspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår hemsida tillsammans med ett uppdaterat datum för "Senast uppdaterad". Vi rekommenderar att du regelbundet granskar denna sekretesspolicy för att hålla dig informerad om hur vi hanterar din information.

Kontakta oss

Om du har frågor, kommentarer eller bekymmer angående denna sekretesspolicy eller vår behandling av din personliga information, vänligen kontakta oss på:

Linné ekonomi AB
Grusåsvägen 10, 352 45, Växjö
010-333 35 04
info@linneekonomi.se

bottom of page